MTB

Våra ledord:

 • Glädjefyllt
 • Familjärt
 • Festligt

Vi kan långlopp, det vet ni !!
.

 

NÖJDA ÅKARE

ENGAGERADE FUNKTIONÄRER

RISK FÖR BESVIKELSE AV BANAN

 • Men om vi ska gå in på Västgötaloppet – wow. Ni satte full pott, alltså verkligen 100%. Ni är det bästa loppet jag kört av de i långloppscupen! Och varför ni är det ska jag självklart berätta!

  Parkering – Nära till start och mål och ingen P-avgift (som jag tycker är så galet onödigt då de lika gärna kan baka in det i anmälan).
  Starten – Herreliten startade före damerna – TACK. Den andra ordningen är så sjukt tråkig för alla andra som inte är bland de 3 snabbaste eftersom herreliten kommer i flygande fart bakom och vill om. PLUS I KANTEN till alla lopp som släpper herrarna först.
  Banan – Sååååå rolig! Mer skog och mer tekniskt än andra lopp (som jag kört) vilket är mig mer i smaken! Vissa delar som var lite mer tekniska och vissa som bara var väldigt fina.
  Funktionärer – Guuuud vad ni var bra, alltså sån PEPP man fick av er!! Man nästan kände hur vissa tog i ner från tårna och hejja på en längs vägen och det var specifikt 2 tjejer som jag gillade. Minns ju såklart inte hur de såg ut men jag minns vilken energi de gav mig när jag åkte förbi. TACK ❤
  Målgång – Fick hjälp på en gång med min fot som satt fast (:’D) och de var snabba med att ge dricka och mat. LOVE
  Målmaten – Där serverades pasta och köttfärssås. Eftersom jag inte kan äta gluten och har fått avsmak för mesta köttet så frågade jag snällt om de hade något som var glutenfritt OCH vegetariskt. Och vet ni? Det hade dom.. Och hon fixade det utan att verka minsta besvärad OCH det var SÅ gott!!!

  Nu låter det som att jag antingen blivit betalad för att skriva dehär eller sitter med pistolhot – men det är inget av det utan jag fick bara en sån sjuuuukt bra känsla av arrangemanget och loppet! Det fanns verkligen ingenting jag kunde klaga på som dom höll i, utan bara min egna prestation och vädret.

  Så TACK Västgötaloppet för att ni gjorde mitt sista lopp för iår så jäkla bra, TACK Bianchi för att ni har velat vara med mig denna säsong och TACK alla underbara människor som följer mig ❤ ❤ TACK TACK TACK!!!!!!

  Alicia P
 • apr182020

  Information till anmälda cyklister som ej kan cykla 27 September

  Information till er anmälda cyklister som av någon anledning ej kan cykla den 27 September, då vi nu har flyttat…

  Läs mer
 • apr112020

  NYTT DATUM FÖR VÄSTGÖTALOPPET MTB!

  På grund av det rådande läget med coronautbrottet vill vi idag meddela att Västgötaloppet MTB flyttas från den 17 maj…

  Läs mer
 • mar182020
  aside

  Information kring Coronavirus covid-19

  Västgötaloppet MTB är ännu inte avblåst. Vi faller dock inom ramen om förbudet att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar…

  Läs mer
 • sep232018

  Lite bilder från gårdagen..

  Läs mer