Västgötaloppet

Ett klassiskt långlopp på skidor för alla

Möt naturen på fantastiska Lassalyckan i Ulricehamn i fantastiska spår och underbar miljö. Åk själv, med kompisgänget eller varför inte företagslaget.

Vi garanterar hejarop i spåren och varm blåbärsoppa för energipåfyllning längs med dom 42 km gnistrande vita spåren.

Senaste nytt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 vecka sedan
Västgötaloppet

BOOM💥 ytterligare en spännande nyhet inför årets lopp. Vi introducerar nu Västgötaloppet MTB-Clinic.
För alla cyklister som är anmälda eller anmäler sig innan den 31 mars så erbjuds ni en friplats på Västgötaloppet MTB Clinic.

Ingrid Kjellström och Emil Lindgren är regerande Drottning resp. Kung av Sjuhäradsmassivet (innehavare av banans rekordtid). De är våra perfekta värdar på Västgötaloppet MTB Clinic och bjuder in alla Västgötalopps cyklister till en heldag med MTB tips och trix.

När: Onsdagen den 1 maj
Var: Lassalyckan Ulricehamn
Hur: Kl 09.30-16.30 på cykel och lite vila mellan varven.
Samling 09.30 vid 157XCC butiken. Du kommer med egen MTB och klädd för cykling. Lunch och fika ingår under dagen. Ange ev kostvariationer i anmälan.

Emil och Ingrid kommer förbereda er inför loppet med fokus på följande saker under dagen:
- Växlingsteknik, Kadens
- Köra uppförsbacke, nerförsbacke, bromsteknik
- Stigcykling
- Energitänk

Anmälan görs via vastgotaloppet.se/mtb/mtb-clinic/. 157XCC kommer också visa cykelnyheter under dagen och det finns möjligheter att testa vårens hetaste nyheter. Är man inte anmäld till loppet så kan man, i mån av plats, köpa en plats för 695 kr. Vi har 50 platser tillgängliga här och först till kvarn. Västgötaloppet MTB är arrangör i fint samarbete med RF - SISU Västra Götaland och 157 XCC

Varmt välkomna!
... Se merSe mindre

2 veckor sedan
Västgötaloppet

Anmälningsrekord och fullt skidlopp i helgen, hoppas ni alla hade en fin skiddag på Lassalyckan. Anmälningstrycket är enormt högt även inför vår Cykelfest, Västgötaloppet MTB, 26 maj. Redan nu är det över 200 anmälda cyklister, fler än någonsin tidigare… vi har ett begränsat antal platser till loppet så säkra din plats redan idag så att du inte missar den fina vårdagen i Sjuhäradsmassiven. På söndag presenterar vi ytterligare en spännande nyhet för alla MTB fantaster där du som redan är anmäld till erbjuds en fantastisk MTB dag inför loppet, håll utkik!
Anmäl dig till Västgötaloppet MTB här:
raceid.com/sv/races/11641/about
... Se merSe mindre

2 veckor sedan
Västgötaloppet

Tävlingsledningen för Västgötaloppet Skidor 2024 vill från botten av våra hjärtan tacka alla 100-talet funktionärer, sponsorer och samarbetsparter för ert fantastiska engagemang som gör det möjligt för oss att år efter år leverera ett arrangemang i världsklass, vilket ger eko i övriga skidsverige och nu även i Danmark och ända till Grönland. 🙂

Vi vill också tacka alla 700 deltagare för att ni i tid valde att anmäla er till och ställa upp i årets upplaga av Västgötaloppet innan det blev fulltecknat. Ni gjorde under rådande väderförhållanden en fantastisk prestation och vi önskar er, och alla som inte fick plats i år, välkomna till nästa års Västgötalopp.

Vi från Västgötaloppsorganisationen kan lova att vi skall göra vårt yttersta för att även 2025 kunna erbjuda ett arrangemang av högsta klass där allas motto är att endast det bästa är gott nog.

Västgötaloppet Skidor 2024
Lennart Cedervärn
Tävlingsledare
... Se merSe mindre

3 veckor sedan
Västgötaloppet

Dom har precis avslutat vårt skidlopp och tar direkt chansen att köra nästa Västgötalopp på MTB den 26 Maj!! 💪🤩👍
Grattis till er Golden Ticket 😊 0kr startavgift) säger vi. 🚵🏻‍♀️🚀
... Se merSe mindre

Ladda fler

LOPPET SPONSRAS AV

LOPPET SPONSRAS AV

Spårstatus på Lassalyckan