Tack för i år!

Tävlingsledningen för Västgötaloppet Skidor 2024 vill från botten av vårt hjärta tacka alla 100-talet funktionärer, sponsorer och samarbetsparter för ert fantastiska engagemang som gör det möjligt för oss att år efter år leverera ett arrangemang i världsklass, vilket ger eko i övriga skidsverige och nu även i Danmark och ända till Grönland 🙂  

Vi vill också tacka alla 700 deltagare för att ni i tid valde att anmäla er till och ställa upp i årets upplaga av Västgötaloppet innan det blev fulltecknat. Ni gjorde under rådande väderförhållanden en fantastisk prestation och vi önskar er, och alla som inte fick plats i år, välkomna till nästa års Västgötalopp.  

Vi från Västgötaloppsorganisationen kan lova att vi skall göra vårt yttersta för att även 2025 kunna erbjuda ett arrangemang av högsta klass där allas motto är att endast det bästa är gott nog.

Västgötalopet Skidor 2024
Lennart Cedervärn
Tävlingsledare